Rechtsbijstandverzekeringen

rbv1De kans op een fiscaal geschil met de buurman, de werkgever of een webwinkel is soms groter dan je denkt. Op het moment dat je in een fiscaal geschil terecht komt, krijg je te maken met kosten voor een jurist of een advocaat. Het is algemeen bekend dat de kosten voor juridisch advies of een rechtszaak hoog op kunnen lopen. Met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering kun je deze kosten helemaal of gedeeltelijk uitsluiten. Een rechtsbijstandverzekering is bedoeld voor mensen die de kosten voor fiscale geschillen niet zelf willen of kunnen betalen en daarom voor kiezen de risico’s bij een rechtsbijstandsverzekeraar neer te leggen.

Welke rechtsbijstandsverzekeraar zijn er?

In Nederland kennen we een ruim aanbod aan rechtsbijstandsverzekeraars. Deze verzekeraars bieden elk een rechtsbijstandverzekering onder andere voorwaarden, vergoedingen en dekkingen aan. Dit maakt het lastig om alle rechtsbijstandsverzekeraars in kaart te brengen en er één te vinden die aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom hebben wij een vergelijker ontwikkeld waarmee je eenvoudig een rechtsbijstandsverzekeraar kunt vergelijken op basis van de zoektermen die voor jou belangrijk zijn.

Deze rechtsbijstandsverzekeraars kun je sorteren op basis van de premie (laag naar hoog), het eigen risico (van laag naar hoog) en de waardering van eerdere klanten (van laag naar hoog). Het vergelijken van rechtsbijstandsverzekeraars is volledig gratis en dagelijks doen wij ons best om de informatie op de website up-to-date te houden.

De rechtsbijstandsverzekeraars op een rijtje

Daarnaast hebben wij een pagina opgestart waar alle rechtsbijstandsverzekeraars op alfabetische volgorde staan. Hiermee hopen wij alle rechtsbijstandsverzekering overzichtelijk in kaart te brengen, waardoor het makkelijker wordt om de rechtsbijstandsverzekeraar te vinden waar je naar op zoek bent. Hier vind je ook de meest bekende rechtsbijstandsverzekeraars zoals Univé, Inshared, Nationale Nederlanden, ARAG en Aegon. Elk rechtsbijstandsverzekeraar kent verschillende voorwaarden. Wij maken jou er graag van bewust dat het belangrijk is deze voorwaarden goed door te lezen alvorens je verzekering bij een rechtsbijstandsverzekeraar afsluit. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.